Săptămâna: 25 februarie – 03 martie 2024

25 D † DUMINICA a 2-a din Postul Mare; Sf. Cezar, medic

26 LSf. Alexandru, ep.

27 MSf. Gabriel al Maicii Îndurerate, călug.

28 MSf. Roman, abate; Fer. Antonia, călug.

29 J Sf. Ioan Cassian, pr. *

MARTIE

1 VSf. Albin, ep.

2 SSf. Angela a Crucii, călug.

3 D † DUMINICA a 3-a din Postul Mare;Ss.Cunegunda, împ.;Marin, ostaş m.

În zilele de marți, vineri și duminică, la ora 17:20 – Calea Sfintei Cruci, devoțiune specifică Postului Mare. Am dori ca fiecare Cale a Crucii, pe cât posibil, să fie pregătită de grupuri specifice: copii, adolescenți și tineri, bărbați, femei, familii, călugări și călugărițe etc. (Părinții vicari se vor ocupa de pregătirea grupurilor!)

Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună. Vineri, 01 martie, la ora 15:00 va începe Adorația la Preasfântul Sacrament. Sâmbătă, 02 martie, se schimbă misterele la „Rozariul viu”. Preoții vor merge la vârstnici și bolnavi, pentru spovadă și împărtășanie, în penultima săptămână dinaintea Paștelui.

Marți, continuăm NOVENA DE MULȚUMITE către Sfântul Anton de Padova, pentru toate darurile sufletești și trupești, primite de la Dumnezeu prin mijlocirea sa.

Ora de religiese face sâmbăta, ca de obicei, în sala de cateheză a parohiei, după următorul program:

ora 10 – 11 clasele I – VIII

ora 11 – 12 liceenii, studenții și alți tineri

Sâmbătă, 16 martie, la parohia Fericitul Ieremia Valahul din Năvodari, va avea loc întâlnirea decanală a tinerilor. Îi îndemnăm și încurajăm pe tinerii parohiei noastre să își facă timp pentru a participa.

++ IHS ++