Săptămâna: 17 martie – 24 martie 2024

17 D † DUMINICA a 5-a din Postul Mare; Sf. Patriciu, ep.

18 LSf. Ciril din Ierusalim, ep. înv. *

19 M † SF. IOSIF, soţul Sf. Fecioare Maria

20 MSs. Ioan Nepomuk, pr. m.; Paul, Ciril, Eugen şi îns. m.

21 J Sf. Nicolae de Flüe, pustnic

22 VSf. Lia, văduvă

23 SSf. Turibiu de Mongrovejo, ep. *

24 D † DUMINICA FLORIILOR

În zilele de marți, vineri și duminică, la ora 17:20 – Calea Sfintei Cruci, devoțiune specifică Postului Mare. Am dori ca fiecare Cale a Crucii, pe cât posibil, să fie pregătită de grupuri specifice: copii, adolescenți și tineri, bărbați, femei, familii, călugări și călugărițe etc. (Părinții vicari se vor ocupa de pregătirea grupurilor!)

Am pus la dispoziție în biserică Declarația 230, cei care doresc să sprijine biserica și prin această donație o pot face completând foaia respectivă. Vă suntem recunoscători.

Marți, 19 Martie, în Solemnitatea Sfântului Iosif, soțul Sfintei Fecioare Maria, vom celebra sfânte liturghi la 08:00, 10:30 și liturghia hramulului secundar al bisericii noastre la ora 18:00. Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare.

Luni 25 martie și Marți 26 martie 2023, părinții vicari vor face vizita la bolnavi și la persoanele care nu pot veni la biserică pentru Spovada și Împărtășania de sfintele Paști. Dacă mai sunt persoane care doresc acest lucru, și nu se află pe listele noastre, vă rugăm să ne anunțați telefonic sau la biroul parohial.

În fiecare zi și la orice oră, mai ales în timpul Sfintelor Liturghii, ocazie de Spovadă. Acum este timpul pentru o Spovadă „bună și sfântă” , ca pregătire obligatorie pentru Sfintele Paști!

++ IHS ++