Săptămâna: 17 decembrie – 24 decembrie 2023

17 D † DUMINICA 3 din Advent; Sf. Cristofor, călug.

18 LSs. Malahia, profet; Graţian, ep.

19 MFer. Urban al V-lea, pp.

20 MSf. Zeferin, pp. m.

21 J Ss. Petru Canisiu, pr. înv. *; Mihea, profet

22 VSf. Francisca Cabrini

23 S Sf. Ioan de Kety, pr. *

24 D † DUMINICA 4 din Advent; Ss. Strămoşi ai lui Isus; Tarsila, fc.

O pregătire foarte bună pentru Solemnitatea Nașterii Domnului Isus Cristos este O SPOVADĂ BUNĂ.

Până pe 24 decembrie (dimineața) – cântăm NOVENA DE CRĂCIUN.

Sfânta Liturghie Solemnă („de noapte”) a NAȘTERII DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS se va celebra duminică, 24 decembrie, ora 18:30 și va fi precedată, începând cu ora 18:15 de un mic concert de colinde.

Luni, 25 decembrie, NAȘTEREA DOMNULUI – în biserica noastră se vor celebra trei Sfinte Liturghii, respectiv la orele 9:00, 10:30 și 18:00. Nu se celebrează Liturghia de la ora 12:00.

Postul Crăciunului, la catolici înseamnă: abținerea strictă de la mâncărurile cu carne în zilele de vineri și participarea, după putință, la devoțiunile Adventului (Liturghiile „Rorate”, novenă, predici tematice și mai ales Spovada și Împărtășania, ca pregătire pentru marea sărbătoare a Nașterii Domnului Nostru Isus Cristos (Crăciunul).

Puteți aduce, la altarul Sf. Anton, alimente neperisabile (ulei, zahăr, orez, paste, conserve…) sau haine bune, pe care nu le mai purtați, care vor fi împărțite săracilor cu ocazia Crăciunului.

Toți cei care vor să facă abonamente sau să-și reînnoiască abonamentele la: „Actualitatea creștină”, „Lumina creștinului”, „Mesagerul Sf. Anton”, „Isus – prietenul copiilor”, „De la Răsărit la Apus” să treacă pe la biroul parohial. Costul abonamentelor este la fel ca anul trecut.

PROGRAMUL REPETIȚIILOR PENTRU COR: LUNI și MIERCURI DUPĂ SFÂNTA LITURGHIE DE SEARĂ.

May be an image of 2 people