Săptămâna: 3 – 10 septembrie 2023

3 D † DUMINICA a 22-a de peste an; Sf. Grigore cel Mare, pp. înv.

4 LSs. Rozalia, fc.; Moise, profet

5 M Sf. Tereza de Calcutta, călug

6 M Sf. Zaharia, profet

7 JSf. Regina, fc. m.

8 V NAŞTEREA SF. FC. MARIA; Sf. Toma din Villanova, ep.

9 S Sf. Petru Claver, pr.

10 D † DUMINICA a 23-a de peste an; Sf. Nicolae din Tolentino, pr.

Vineri, 8 septembrie, în Sărbătoarea NAȘTEREA SFINTEI FECIOARE MARIA, Sfintele Liturghii se vor celebra la orele: 8.00; 10.30 și 18.00.

Duminică, 10 septembrie 2023, la Sfânta Liturghie de la ora 10:30 vom face binecuvântarea copiilor și a profesorilor/învățătorilor cu ocazia începerii noului an școlar. Îi așteptăm pe copii, cu ghiozdane, rechizite, cărți și caiete petru a primi binecuvântarea. Și tot la această liturghie ne vom lua rămas bun de la SORA JOSE care se întoarce în Italia după 29 de ani de slujire la Constanța.

Marți, 26 septembrie – vom începe Trezena (devoțiunea celor 13 marți) în cinstea Sfântului Anton de Padova; trezena se va încheia pe 13 decembrie.

Cei care doresc să participe la trezenă, să vină la biroul parohial pentru a fi înscriși în registrul de pomeniri.

Așteptăm, sugesti – la biroul parohial – pentru vitraliu (ROZASĂ). Ce sfinți ați dori să fie reprezentați în cele 20 de cerculețe?

Celebrăm Sfânta Liturghie și în biserica din Techirghiol – în fiecare duminică și sărbătoare de poruncă – la ora 14:30. (Biserica din Teghirghiol cu hramul Sf. Konrad de Parzheim, se află pe str. Zânelor, nr. 5, colț cu str. Alba Iulia)

LĂUDAT SĂ FIE ISUS!