Săptămâna: 26 martie – 2 aprilie 2023

26 D  DUMINICA a 5-a din Postul Mare; Sf. Emanuel, m.

27 L Sf. Rupert, ep.

28 MFer. Renata, m.

29 M Sf. Eustasie, ep.

30 J Ss. Ioan Climac (Scărarul), abate; Leonard Murialdo, pr.

31 V Sf. Beniamin, diacon m.

APRILIE

1 S Sf. Hugo, ep.

2 D  DUMINICA FLORIILOR; Sf. Francisc de Paola, pustnic

Joi și vineri, adică pe 30 și 31 martie 2023, părinții vicari vor face vizita la bolnavi și la persoanele care nu pot veni la biserică pentru Spovada și Împărtășania de sfintele Paști. Dacă mai sunt persoane care doresc acest lucru, și nu se află pe listele noastre, vă rugăm să ne anunțați telefonic sau la biroul parohial.

În perioada 11 aprilie – 06 iunie 2023: MAREA NOVENĂ LA SFÂNTUL ANTON DE PADOVA. Puteți aduce la biroul parohial, ca de obicei, intențiile dvs. (pe scurt!) .

În fiecare zi și la orice oră, mai ales în timpul Sfintelor Liturghii, ocazie de Spovadă. Acum este timpul pentru o Spovadă „bună și sfântă” , ca pregătire obligatorie pentru Sfintele Paști!

În zilele de marți, vineri și duminică, la ora 17:20 – Calea Sfintei Cruci, devoțiune specifică Postului Mare. Am dori ca fiecare Cale a Crucii, pe cât posibil, să fie pregătită de grupuri specifice: copii, adolescenți și tineri, bărbați, femei, familii, călugări și călugărițe etc. (Părinții vicari se vor ocupa de pregătirea grupurilor!)

Am pus la dispoziție în biserică Declarația 230, cei care doresc să sprijine biserica și prin această donație o pot face completând foaia respectivă. Vă suntem recunoscători.

Ora de religiese face sâmbăta, ca de obicei, în sala de cateheză a parohiei, după următorul program:

ora 10 – 11 clasele I – VIII

ora 11 – 12 liceenii, studenții și alți tineri

Pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie este duminică la ora 11:00.