Săptămâna: 4 decembrie – 11 decembrie 2022

4 † DUMINICA a 2-a din Advent; Ss. Ioan Damaschin, pr. înv.; Varvara, fc. m.;

5 LSf. Sava, abate

6 MSf. Nicolae, ep. *

7 MSs. Ambrozie, ep. înv. **; Maria Giusseppa Rosselo, călug.

8 J † NEPRIHĂNITA ZĂMISLIRE

9 VSf. Juan Diego Cuahtlatoatzin *

10 S Fer. Anton Durcovici, ep. m. **; Ss. Eulalia, fc. m.; Maur, m.

11 † DUMINICA a 3-a din Advent; Sf. Damasus I, pp.

Joi, 8 decembrie + NEPRIHĂNITA ZĂMISLIRE – Sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii se vor celebra la orele: 9.00; 10:30 și 18:00.

Vineri, 9 decembrie și Sâmbătă 10 decembrie vom vizita bolnavii, ca pregătire pentru Sărbătoarea Crăciunului.

Postul Crăciunului, la catolici înseamnă: abținerea strictă de la mâncărurile cu carne în zilele de vineri și participarea, după putință, la devoțiunile Adventului (Liturghiile „Rorate”, novenă, predici tematice și mai ales Spovada și Împărtășania, ca pregătire pentru marea sărbătoare a Nașterii Domnului Nostru Isus Cristos (Crăciunul).

Puteți aduce, la altarul Sf. Anton, alimente neperisabile (ulei, zahăr, orez, paste, conserve…) sau haine bune, pe care nu le mai purtați, care vor fi împărțite săracilor cu ocazia Crăciunului.

Am primit CALENDARUL ROMANO-CATOLIC, DE PERETE, 2023; CALENDARUL ECUMENIC (CATOLIC-ORTODOX) 2023 și CALENDARUL DE BIROU 2023. Le găsiți la chioșcul de lumânări.

Toți cei care vor să facă abonamente sau să-și reînnoiască abonamentele la:„Actualitatea creștină”, „Lumina creștinului”, „Mesagerul Sf. Anton”, „Isus – prietenul copiilor”, „De la Răsărit la Apus” să treacă pe la biroul parohial.

ADVENT BINECUVANTAT!