Săptămâna: 11 decembrie – 18 decembrie 2022

11 † DUMINICA a 3-a din Advent; Sf. Damasus I, pp.

12 LSf. Fecioară Maria de la Guadalupe *; Ss. Epimah şi Alexandru, m.

13 MSs. Lucia, fc. m. **; Otilia, călug.

14 MSf. Ioan al Crucii, pr. înv. **

15 J Sf. Virginia, văduvă

16 VSs. Adelaida, împ.; Aggeu, profet

17 S Sf. Cristofor, călug.

18 † DUMINICA a 4-a din Advent; Ss. Malahia, profet; Graţian, ep.

Vineri, 16 decembrie – începe NOVENA DE CRĂCIUN.

Joi, 15 decembrie – curățenia generală a bisericii. Apelăm, ca de obicei, la ajutorul dumneavoastră, bărbați, femei, tineri și tinere.

O pregătire foarte bună pentru Solemnitatea Nașterii Domnului Isus Cristos este O SPOVADĂ BUNĂ.

Postul Crăciunului, la catolici înseamnă: abținerea strictă de la mâncărurile cu carne în zilele de vineri și participarea, după putință, la devoțiunile Adventului (Liturghiile „Rorate”, novenă, predici tematice și mai ales Spovada și Împărtășania, ca pregătire pentru marea sărbătoare a Nașterii Domnului Nostru Isus Cristos (Crăciunul).

Puteți aduce, la altarul Sf. Anton, alimente neperisabile (ulei, zahăr, orez, paste, conserve…) sau haine bune, pe care nu le mai purtați, care vor fi împărțite săracilor cu ocazia Crăciunului.

Am primit CALENDARUL ROMANO-CATOLIC, DE PERETE, 2023; CALENDARUL ECUMENIC (CATOLIC-ORTODOX) 2023 și CALENDARUL DE BIROU 2023. Le găsiți la chioșcul de lumânări.

Toți cei care vor să facă abonamente sau să-și reînnoiască abonamentele la:„Actualitatea creștină”, „Lumina creștinului”, „Mesagerul Sf. Anton”, „Isus – prietenul copiilor”, „De la Răsărit la Apus” să treacă pe la biroul parohial.

ADVENT BINECUVANTAT!