Săptămâna: 27 noiembrie – 4 decembrie 2022

27 † DUMINICA 1 din Advent; Sf. Virgil, ep.

28 LSs. Teodora, călug.; Iacob, pr.

29 MSf. Saturnin, ep. m.

30 MSF. ANDREI, ap.

Decembrie

1 J Ss. Florenţa, pustnică; Rudolf, pr. m.; Nahum, profet

2 VSs. Bibiana, m.; Silveriu, pp. m.; Habacuc, profet

3 S Ss. Francisc Xaveriu, pr. **; Sofonia, profet

4 † DUMINICA 2 din Advent; Ss. Ioan Damaschin, pr. înv.; Varvara, fc. m.;

Colecta pentru Seminar, făcută în solemnitatea „Cristos Rege”, duminica trecută, a fost de 2.500 de lei. Vă mulțumim pentru generozitate.

Marți, 29 noiembrie – Începe Novena la Solemnitatea Neprihănitei Zămisliri (de la 8 decembrie).

Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă a lunii decembrie. Vineri, 02 decembrie, la ora 15.00 – Adorație la Preasfântul Sacrament. Sâmbătă, 03 decembrie – schimbarea misterelor în grupul „Rozariul viu”. Vizita la bolnavi se va face în preajma Crăciunului, la o dată pe care o vom anunța.

Postul Crăciunului, la catolici înseamnă: abținerea strictă de la mâncărurile cu carne în zilele de vineri și participarea, după putință, la devoțiunile Adventului (Liturghiile „Rorate”, novenă, predici tematice și mai ales Spovada și Împărtășania, ca pregătire pentru marea sărbătoare a Nașterii Domnului Nostru Isus Cristos (Crăciunul).

Am primit CALENDARUL ROMANO-CATOLIC, DE PERETE, 2023; CALENDARUL ECUMENIC (CATOLIC-ORTODOX) 2023 și CALENDARUL DE BIROU 2023. Le găsiți la chioșcul de lumânări.

Toți cei care vor să facă abonamente sau să-și reînnoiască abonamentele la:„Actualitatea creștină”, „Lumina creștinului”, „Mesagerul Sf. Anton”, „Isus – prietenul copiilor”, „De la Răsărit la Apus” să treacă pe la biroul parohial.

ADVENT BINECUVANTAT!