Săptămâna: 20 noiembrie – 27 noiembrie 2022

20 † DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, REGELE UNIVERSULUI

21 LPrezentarea la Templu a Sf. Fecioare Maria **

22 MSf. Cecilia, fc. m. **

23 MSs. Clement I, pp. m. *; Columban, abate *; Lucreţia, m.

24 J Ss. Martiri din Vietnam **

25 VSf. Ecaterina din Alexandria, fc. m. *

26 S Ss. Siriciu, pp.; Leonard, pr.

27 † DUMINICA 1 din Advent; Sf. Virgil, ep.

Colecta din această zi va fi pentru Seminarul diecezan din Iași.

În luna noiembrie se poate obține Indulgența plenară pentru răposați, îndeplinind următoarele condiții: spovadă și împărtășanie, recitarea Crezului, o rugăciune după intenția Sfântului Părinte Papa, și vizitarea unui cimitir.

Astăzi 20 Noiembrie, celebrăm solemnitatea D.N. ISUS CRISTOS, REGELE UNIVERSULUI. La ora 15:00 începe Adorația la Preasfântul Sacrament, în tăcere; de la ora 17:00, adorația va fi condusă de un preot. Sunt așteptați cât mai mulți credincioși, de toate vârstele și ocupațiile, ca să-i mulțumim lui Cristos Regele Universului pentru tot binele material și spiritual primit în anul bisericesc care se apropie de sfârșit.

Am primit CALENDARUL ROMANO-CATOLIC, DE PERETE, 2023; CALENDARUL ECUMENIC (CATOLIC-ORTODOX) 2023 și CALENDARUL DE BIROU 2023. Le găsiți la chioșcul de lumânări.

Toți cei care vor să facă abonamente sau să-și reînnoiască abonamentele la:„Actualitatea creștină”, „Lumina creștinului”, „Mesagerul Sf. Anton”, „Isus – prietenul copiilor”, „De la Răsărit la Apus” să treacă pe la biroul parohial.

Ora de religie se face sâmbăta, ca de obicei, în sala de cateheză a parohiei, după următorul program:

ora 10 – 11 clasele I – VIII

ora 11 – 12 liceenii, studenții și alți tineri

LĂUDAT SĂ FIE ISUS!