Săptămâna: 30 octombrie – 6 noiembrie 2022

30 † DUMINICA a 31-a de peste an; Sf. Gerard de Potenza, ep.

31 LSf. Alfons Rodriguez, călug.

Noiembrie

1 M † TOŢI SFINŢII

2 M POMENIREA TUTUROR CREDINCIOŞILOR RĂPOSAŢI

3 J Ss. Martin de Porres, călug. *; Silvia, mamă

4 VSs. Carol Borromeu, ep. **; Felix de Valois, pustnic

5 S Sf. Grigore Lakota, ep. m.

6 † DUMINICA a 32-a de peste an; Sf. Leonard, pustnic

Marți, 01 noiembrie și, Miercuri 02 noiembrie – La Sfintele Liturghii de la ora 18:00 vom cânta Prohodul (Recviemul) și îi vom pomeni pe toți răposații parohiei precum și pe cei care sunt înmormântați în alte cimitire din țară.

Cei care doresc să facă pomenire pentru răposații familiei lor, să lase lista cu numele acestora și pomana la biroul parohial. De asemenea, scrieți pe lista cu răposați (pomelnic) ziua în care doriți să fie pomeniți, marți sau miercuri seara.

Sfințirea mormintelor se va face după următorul program: Miercuri, 02 noiembrie: între orele 14-16, la toate cimitirele din Constanța.

În luna noiembrie se poate obține Indulgența plenară pentru răposați, vizitând un cimitir; cereți mai multe informații la biroul parohial.

Ora de religiese face sâmbăta, ca de obicei, în sala de cateheză a parohiei, după următorul program:

ora 10 – 11 clasele I – VIII

ora 11 – 12 liceenii, studenții și alți tineri

Săptămâna aceasta avem Prima Vineri şi Prima Sâmbătă a lunii. Vineri, 04 noiembrie, la ora 15.00 – Adoraţia la Preasfântul Sacrament. Sâmbătă, 05 noiembrie– schimbarea misterelor la „Rozariul viu”. Vom face vizita la balnavi, înainte de Sărbătoarea Nașterii Domnului(Crăciunul).

LĂUDAT SĂ FIE ISUS!