Săptămâna: 8 mai – 15 mai 2022

8 D † DUMINICA a 4-a a Paştelui; Fer. Ieremia Valahul, călug.; Sf. Victor, m.
9 L Ss. Isaia, profet; Pahomie, pustnic
10 M Sf. Ioan de Avila, pr. înv. *; Fer. Ivan Merz, laic
11 M Sf. Mamert, ep.
12 J Ss. Nereu şi Ahile, m. *; Pancraţiu, m. *
13 V Sf. Fecioară Maria de la Fatima *
14 S SF. MATIA, ap.
15 D † DUMINICA a 5-a a Paştelui; Sf. Isidor Plugarul

Duminica viitoare, 15 Mai, în cadrul liturghiei de la 10:30, 43 de candidați vor primi taina Sfântului Mir prin mâinile Preasfințitului Cornel Damian, episcop auxiliar de București.
Sfânta liturghie de la ora 12:00 nu se va mai celebra. Nu se va celebra la ora 12:00 nici pe 22 Mai când va fi Prima Sfântă Împărtășanie pentru 24 de copii.
Luna mai, luna Mariei! În fiecare seară, începând cu ora 17:20, ne rugăm Sfântul Rozariu și cântăm Litania Lauretană, la altarul Maicii Domnului.
În perioada 12 aprilie – 07 iunie 2022: MAREA NOVENĂ LA SFÂNTUL ANTON DE PADOVA. Puteți aduce la biroul parohial, ca de obicei, intențiile dvs. (pe scurt!) și pomana (dacă puteți!).
Pe 1 iunie se va face un pelerinaj la cripta martirilor de la Niculițel, în amintirea martirilor de pe aceste meleaguri. Sfânta liturghie va fi prezidată de ÎPS Aurel Percă, arhiepiscop mitropolit de București.
Sunt invitați să participe enoriași din toate parohiile din Dobrogea. Cei care doresc să participe să vină la biroul nostru parohial pentru înscriere.
CRISTOS A ÎNVIAT!