Săptămâna: 3 – 10 aprilie 2022

3 D † DUMINICA 5-a din Postul Mare; Ss. Alois Scrosoppi, pr.; Sixt I, pp.

4 L Sf. Isidor, ep. înv. *

5 M Ss. Vincenţiu Ferrer, pr. *; Irina, m.

6 M Sf. Eutihie, patriarhul Constantinopolului

7 J Sf. Ioan Baptist de La Salle, pr. *

8 V Ss. Iulia Billiart, călug.; Dionisie, ep.

9 S Fer. Ubald, călug.

10 D † DUMINICA FLORIILOR

Joi și vineri, adică pe 7 și 8 aprilie 2022, părinții vicari vor face vizita la bolnavi și la persoanele care nu pot veni la biserică pentru Spovada și Împărtășania de sfintele Paști. Dacă mai sunt persoane care doresc acest lucru, și nu se află pe listele noastre, vă rugăm să ne anunțați telefonic sau la biroul parohial.

În zilele de marți, vineri și duminică, la ora 17:20 – Calea Sfintei Cruci, devoțiune specifică Postului Mare. Am dori ca fiecare Cale a Crucii, pe cât posibil, să fie pregătită de grupuri specifice: copii, adolescenți și tineri, bărbați, femei, familii, călugări și călugărițe etc. (Părinții vicari se vor ocupa de pregătirea grupurilor!)

În fiecare zi și la orice oră, mai ales în timpul Sfintelor Liturghii, ocazie de Spovadă. Acum este timpul pentru o Spovadă „bună și sfântă” , ca pregătire obligatorie pentru Sfintele Paști!

În perioada 12 aprilie – 07 iunie 2022: MAREA NOVENĂ LA SFÂNTUL ANTON DE PADOVA. Puteți aduce la biroul parohial, ca de obicei, intențiile dvs. (pe scurt!) și pomana (dacă puteți!).

Pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie este sâmbăta la ora 10:00.

Pregătirea copiilor pentru Primirea Sfântului Mir este duminica la ora 11:00.

Primirea Sfântului MIR, în parohia noastră va fi pe 15 MAI.

Primirea Primei Sfinte Împărtășanii, în parohia noastră va fi pe 22 MAI.

Duminica viitoare, 10 aprilie 2021, † DUMINICA FLORIILOR. Începe Săptămâna sfântă, a pătimirii, morții și învierii Domnului. La fiecare Sfântă Liturghie vom binecuvânta ramurile de salcie.

++ IHS ++