Săptămâna: 02 – 09 ianuarie 2022

2 D † DUMINICA A II-A DUPĂ CRĂCIUN
3 L Preasfântul Nume al lui Isus; Sf. Genoveva, fc.
4 M Sf. Angela din Foligno, văduvă
5 M Ss. Emiliana, fc.; Eduard Mărturisitorul, rege
6 J † EPIFANIA DOMNULUI; Sf. Andrei Corsini, ep.
7 V Ss. Raymund de Penyafort, pr.*; Lucian din Antiohia, pr. m.
8 S Sf. Severin, abate
9 D † BOTEZUL DOMNULUI; Fer. Alexia Le Clerc, călug.
Joi, 06 ianuarie, † EPIFANIA DOMNULUI. Sfintele Liturghii se vor celebra la orele 9:00; 10:30 și 18:00. La toate Liturghiile vom face binecuvântarea apei, pe care o puteți duce în casele dvs.; veniți pregătiți cu sticle potrivite.
Toți cei care vor să facă abonamente sau să-și reînnoiască abonamentele la: „Actualitatea creștină”, „Lumina creștinului”, „Mesagerul Sf. Anton”, „Isus – prietenul copiilor”, „De la Răsărit la Apus” să treacă pe la biroul parohial.
Am primit CALENDARUL ROMANO-CATOLIC, DE PERETE, 2022; CALENDARUL ECUMENIC (CATOLIC-ORTODOX) 2022 și CALENDARUL DE BIROU 2022. Le găsiți la chioșcul de lumânări.
Copiii parohiei care au împlinit deja 10 ani, (clasa a III-a, cel puțin!) vor începe curând pregătirea pentru Sfântul Mir.
În curând vom începe și pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie. Vârsta minimă este de 8 ani, împliniți în cursul anului viitor.
Îi așteptăm pe părinți la birou să-i înscrie pe tineri și copii.
Vizita pastorală și sfințirea caselor – se va face începând de luni, 03 ianuarie 2022, după programul pe care l-am afișat. Rugăm persoanele care nu sunt acasă, din diferite motive, să ne anunțe (la birou, prin telefon, e-mail), pentru a nu suna zadarnic pe la uși.
La mulți ani!