26 decembrie 2021 – 1 ianuarie 2022

26 D † FÂNTA FAMILIE: ISUS, MARIA ȘI IOSIF; Sf. Ştefan, primul martir
27 L SF. IOAN, ap. şi ev.
28 M SS. PRUNCI NEVINOVAŢI, m.

29 M Ss. Thomas Becket, ep. m. *; David, rege
30 J Sf. Felix I, pp.
31 V Ss. Silvestru I, pp. *; Melania; Ecaterina Labouré, fc.
======= IANUARIE 2022 ==========
1 S † SFÂNTA FECIOARĂ MARIA, NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU
2 D † DUMINICA A II-A DUPĂ CRĂCIUN

Toți cei care vor să facă abonamente sau să-și reînnoiască abonamentele la: „Actualitatea creștină”, „Lumina creștinului”, „Mesagerul Sf. Anton”, „Isus – prietenul copiilor”, „De la Răsărit la Apus” să treacă pe la biroul parohial.
Am primit CALENDARUL ROMANO-CATOLIC, DE PERETE, 2022; CALENDARUL ECUMENIC (CATOLIC-ORTODOX) 2022 și CALENDARUL DE BIROU 2022. Le găsiți la chioșcul de lumânări.
Copiii parohiei care au împlinit deja 10 ani, (clasa a III-a, cel puțin!) vor începe curând pregătirea pentru Sfântul Mir.
În curând vom începe și pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie. Vârsta minimă este de 8 ani, împliniți în cursul anului viitor.
Îi așteptăm pe părinți la birou să-i înscrie pe tineri și copii.
Vineri, 31 decembrie 2021 – La Sfânta Liturghie de la ora 18:00 vom cânta un Te Deum de mulțumire pentru anul care se încheie; vom prezenta, după obicei, și o dare de seamă la sfârșit de an.
Vizita pastorală și sfințirea caselor – se va face începând de luni, 03 ianuarie 2022, după programul pe care l-am afișat la avizier sau pe site. Rugăm persoanele care nu sunt acasă, din diferite motive, să ne anunțe (la birou, prin telefon, e-mail), pentru a nu suna zadarnic pe la uși.
La mulți ani!