Săptămâna: 15 – 22 august 2021

15 D † ADORMIREA MAICII DOMNULUI; Ss. Tarciziu, m.; Iacint, pr.; Stanislau Kostka, călug.
16 L Ss. Ştefan, rege *; Rochus, pelerin
17 M Ss. Miron, pr. m.; Eusebiu, pp.; Beatrice, călug.
18 M Fer. Paula Montaldi, fc.
19 J Ss. Ioan Eudes, pr. *; Sixt al III-lea, pp.
20 V Ss. Bernard, abate, înv. **; Samuel, profet
21 S Sf. Pius al X-lea, pp. **
22 D † DUMINICA a 21-a de peste an; Sfânta Fecioară Maria, Regină
Luni, 16 august 2021, la ora 10.30 – în Catedrala „Sfântul Iosif” se va celebra o Sfântă Liturghie solemnă de mulțumire pentru anii de viață și slujire ai ÎPS Aurel Percă (născut la 15 august 1951). Vor participa Episcopii Arhidiecezei, Excelența Sa, Mons. Miguel Maury Buendía, Nunțiul Apostolic în România și Republica Moldova, PS Petru Gherghel, Episcop emerit de Iași, PS Mihai Frățilă, Episcop greco-catolic de București, preoți și persoane consacrate din Arhidieceză, preoți invitați, printre care colegii de promoție ai ÎPS Aurel Percă, sfințiți în 1979. Suntem invitați, oriunde ne-am afla, să ne unim în rugăciune pentru Păstorul Arhidiecezei Romano-Catolice de București.
Marți, 24 august – vom începe Trezena (devoțiunea celor 13 marți) în cinstea Sfântului Anton de Padova; trezena se va încheia pe 16 noiembrie.
Cei care doresc să participe la trezenă, să vină la biroul parohial pentru a fi înscriși în registrul de pomeniri.
În fiecare zi de vineri, de la ora 15:00 până la ora 17:20 – Adorație individuală în fața Preasfântului Sacrament expus pe altarul bazilicii.
Duminica, la ora 14:30 – celebrăm Sfânta Liturghie la biserica noastră din Techirghiol, pe str. Zânelor colț cu Alba Iulia.
LĂUDAT SĂ FIE ISUS!