Săptămâna: 02 – 09 mai 2021

2 D + DUMINICA A 5-A A PAȘTELUI; Ss. Atanasie, ep. înv.; Antonin din Florenţa, ep.
3 L SS. FILIP ŞI IACOB, AP.

4 M Sf. Florian, m.
5 M Ss. Angelo, călug. m.; Gottard, ep.
6 J Ss. Benedicta, fc.; Petru Nolasco, călug.
7 V Ss. Roza Venerini, călug.; Ghizela, regină; Anton Pecerski, pustnic
8 S Fer. Ieremia Valahul, călug. **; Sf. Victor, m.
9 D + DUMINICA A 6-A A PAȘTELUI; Ss. Isaia, profet; Pahomie, pustnic
Luna mai, luna Mariei! În fiecare seară, începând cu ora 19:20, ne rugăm Sfântul Rozariu și cântăm Litania Lauretană, la altarul Maicii Domnului.
Prima Sfântă Împărtășanie a copiilor, în parohia noastră, va fi Duminică, 23 mai 2021, ora 10:30 (Duminica Rusaliilor).
În perioada 13 aprilie – 08 iunie 2021: MAREA NOVENĂ LA SFÂNTUL ANTON DE PADOVA. Puteți aduce la biroul parohial, ca de obicei, intențiile dvs. (pe scurt!) .
Luni, 26 aprilie 2021 a fost ultima zi de sfințire a caselor dumneavostră, conform programului afișat. Vă muțumim tuturor pentru generozitatea dumneavoastră față de biserică și pentru primirea calduroasă a preotului.
Pentru reprogramări, veniți la biroul parohial sau contactați telefonic unul dintre preoți.
Sâmbătă 8 mai – la Liturghia de la ora 08:00 ne vom ruga pentru odihna veșnica a Sorei Coti (Liturghia la 40 de zile!). Vă invităm să ne unim în rugăciune! Dumnezeu s-o ierte!
Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună. Vineri, 07 mai, la ora 15:00 va începe Adorația la Preasfântul Sacrament. Sâmbătă, 08 mai, se schimbă misterele la „Rozariul viu”.
Sâmbătă, 01 mai, după ce a celebrat Sf. Liturghie, a trecut la Domnul Pr. Solomon M. Ioan, paroh de Năvodari. Dumnezeu să-l ierte și să-l răsplătească pentru tot binele – sufletesc și trupesc – pe care l-a săvârșit în cei 63 de ani de viață și 37 de ani de preoție. Însoțim cu rugăciunea și afecțiunea noastră familia îndurerată, pe credincioșii din parohiile Năvodari și Lumina și ne rugăm ca Dumnezeu să îl primească în lăcașurile sale veșnice pe răposatul Părinte Ioan. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


CRISTOS A ÎNVIAT!