Săptămâna: 15 – 22 noiembrie 2020

15 D + DUMINICA A 33-A DE PESTE AN; Ss. Albert cel Mare, ep. înv ; Leopold III
16 L Ss. Margareta a Scoției, regină* și Gertruda, fc.*
17 M Ss. Elisabeta a Ungariei, clg ** ; Florin, pr.
18 M Sfințirea Bazilicilor „Sf. Petru” și „Sf. Paul” **
19 J Ss. Abdia, profet
20 V Ss. Dasius din Durostorum, m ; Grigore Decapolitul; Edmund, rege 21 S Prezentarea la Templu a Sf. Fecioare Maria*
22 D + DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, REGELE UNIVERSULUI; Cecilia, f. m.
Duminică, 15 noiembrie – Ziua Mondială a Săracilor. Vom oferi rugăciuni specifice la sfintele Liturghii din această zi. De asemenea, vă rugăm să ne semnalați cazurile de adevărată sărăcie din parohie, sau din zona bisericii noastre; să vedem ce putem face pentru a le întinde o mână în ajutorul lor!
Duminică, 22 noiembrie avem solemnitatea D.N. ISUS CRISTOS, REGELE UNIVERSULUI. La ora 15:00 începe Adorația la Preasfântul Sacrament, în tăcere; de la ora 17:00, adorația va fi condusă de preot. Sunt așteptați cât mai mulți credincioși, de toate vârstele și ocupațiile, ca să-i mulțumiri lui Cristos Regele Universului pentru tot binele material și spiritual primit în anul bisericesc care se apropie de sfârșit. Colecta din această zi va pentru Seminarul diecezan.
În luna noiembrie se poate obține Indulgența plenară pentru răposați, vizitând un cimitir; cereți mai multe informații la biroul parohial.
Am primit CALENDARUL ROMANO-CATOLIC, DE PERETE, 2021; CALENDARUL ECUMENIC (CATOLIC-ORTODOX) 2021 și CALENDARUL DE BIROU 2021. Le găsiți la chioșcul de lumânări.
De asemenea, puteți să luați și „Pâinea Sfântului Anton de Padova – Sfântul minunilor”, rozarii, medalioane, cărți de rugăciune etc.
Programul Sfintelor Liturghii este cel obișnuit. Dumineca – la orele 9:00; 10:30; 12:00 și 18. În cursul săptămânii – la orele 8:00 și 18:00. Marțea și vinerea – Devoțiunea la Sfântul Anton de Padova. Ocazie de spovadă – la fiecare Sfântă Liturghie. De asemene, la biroul parohial găsiți mereu un preot disponibil pentru acatiste, cereri pentru Liturghii și alte probleme pastoral-duhovnicești.
LĂUDAT SĂ FIE ISUS ȘI MARIA!