Săptămâna: 25 oct. – 01 nov. 2020

25 D + DUMINICA A 30-A DE PESTE AN; Ss. Crisant și Daria, soți m.; Mina, ostaș
26 L Ss. Dumitru, m*; Lucian și Marcian, m.
27 M Sf. Evarist, pp. m.
28 M SS. SIMON ȘI IUDA, AP.
29 J Ss. Narcis, patriarh de Ierusalim; Felician, m.
30 V Sf. Gerard de Potenza, ep.
31 S Sf. Alfons Rodriguez, clg.
NOIEMBRIE (Lună dedicată sufletelor din Purgator)
01 D + TOȚI SFINȚII

Colectele speciale din luna octombrie au fost: 1.236 lei – Obolul Sf. Petru, din 4 oct. și 2.395 lei – Pentru misiuni, din 18 oct.
Sfințirea mormintelor se va face după următorul program: Duminică, 01 noiembrie: între orele 14-16, la toate cimitirele din Constanța.
Duminică, 01 noiembrie și Luni, 02 noiembrie – La Sfintele Liturghii de la ora 18:00 vom cânta Prohodul (Recviemul) și îi vom pomeni pe toți răposații parohiei precum și pe cei care sunt înmormântați în alte cimitire din țară.
Cei care doresc să facă pomenire pentru răposații familiei lor, să lase lista cu numele acestora și pomana la biroul parohial. De asemene, scrieți pe lista cu răposați (pomelnic) ziua în care doriți să fie pomeniți, duminecă sau luni seara.
În perioada 01-08 noiembrie se poate obține Indulgența plenară pentru răposați, vizitând un cimitir; cereți mai multe informații la biroul parohial.
La chioșcul de lumânări găsiți o cărticică specială Săptămâna de rugăciune pentru sufletele din Purgator, care poate fi purtată în geantă, cu rugăciuni pentru răposați.
LĂUDAT SĂ FIE ISUS ȘI MARIA!