Săptămâna: 27 sept. – 04 oct. 2020

27 D + DUMINICA A 26-A DE PESTE AN; Sf. Vincențiu de Paul, pr.
28 L Ss. Venceslau, m *; Laurențiu Ruizi și îns., m *; Fer. Amalia, m.
29 M SS. MIHAIL, GABRIEL ȘI RAFAEL, ARHANGHELI
30 M Sf. Ieronim, pr. înv **; Grigore Luminătorul, ep.
O C T O M B R I E (LUNA SFÂNTULUI ROZARIU și A MISIUNILOR)
01 J Sf. Tereza a Pruncului Isus, fc. înv **; Roman Melodul, diacon
02 V Ss. Îngeri Păzitori ** ;
03 S Ss. Martiri din Tomis **; Fer. Constantin Ignațiu Bogdanffy, ep. m.
04 D + DUMINICA A 28-A DE PESTE AN; Sf. Francisc din Assisi
Duminică, 27 septembrie, ora 10:30 – Sfânta Liturghie va fi celebrată de ÎPS PERCĂ AUREL, Arhiepiscop Mitropolit de București, cu ocazia vizitei pastorale în parohia noastră. Vă așteptăm la Liturghie în număr cât mai mare! În această zi, pe 27 septembrie, nu va se va face Liturghia de la ora 12:00.
Marți, 29 septembrie – Hramul bisericii „Sf. Mihail Arhanghelul” din Tulcea. Sfânta Liturghie solemnă a hramului va fi săvârșită la ora 18:00 de ÎPS AUREL Percă, Păstorul Arhidiecezei.
Săptămâna aceasta avem Prima Vineri şi Prima Sâmbătă a lunii. Vineri, 02 octombrie, la ora 15.00 – adoraţie individuală la Preasfântul Sacrament; la ora 17.00 – adorație comunitară. Sâmbătă, 03 octombrie – schimbarea misterelor la „Rozariul viu”. Joi și vineri vizita la bolnavi. Preoții vor merge doar la bolnavii care se vor anunța, telefonic sau la biroul parohial.
Octombrie – Luna Sfântului Rozariu. Zilnic, la ora 17:20 – Rugăciunea Sfântului Rozariu, condusă de preot, la Altarul Maicii Domnului.
Octombrie – Luna misiunilor. Ca și anul trecut, în cutia de la Preasfânta Inimă a lui Isus se pot pune oferte pentru misionarii Arhidiecezei noastre din Kenia.
Continuă Trezena (devoțiunea celor 13 marți) în cinstea Sfântului Anton de Padova până pe 17 noiembrie. Cei care doresc să participe la trezenă, să vină la biroul parohial pentru a fi înscriși în registrul de pomeniri.
LĂUDAT SĂ FIE ISUS CRISTOS!