Săptămâna: 02 – 09 august 2020

02 D + DUMINICA A 18-A DE PESTE AN; Sf. Eusebiu; PORȚIUNCULA
03 L Sf. Martin, pustnic
04 M Sf. Ioan Maria Vianney, pr.**
05 M Sfințirea Bazilicii „Sf. Maria cea Mare”
06 J SCHIMBAREA LA FAȚĂ A DOMNULUI N. ISUS CRISTOS
07 V Ss. Sixt al II-lea, pp. și îns. m.; Caietan, pr.
08 S Sf. Dominic, pr.**
09 D + DUMINICA A 19-A DE PESTE AN; Sf. Tereza Benedicta a Crucii
Duminică, 02 august – PORȚIUNCULA. Ca în fiecare an, se poate dobândi indulgența plenară, în condițiile prescrise de Biserică: 1) vizitarea unei biserici; 2) spovada și împărtăşania; 3) rugăciunile: Crezul, Tatăl nostru şi cel puţin o rugăciune după intenţia Sfântului Părinte Papa (cum ar fi: Tatăl nostru, Bucure-te, Marie, Slavă Tatălui etc.).
Joi, 6 august – + SCHIMBAREA LA FAȚĂ A DOMNULUI. Vom celebra trei Sfinte Liturghii, respectiv la orele 9:00; 10:30 și 18:00. În această zi nu se celebrează la biserica din Techirghiol.
Între 6 și 14 august, începând cu ora 17:20 în biserica noastră se face Novena de pregătire la solemnitatea „Adormirea Maicii Domnului”.
Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei.
Vineri, 07 august – ca de obicei, la ora 15.00 va începe Adorația la Preasfântul Sacrament. Sâmbătă, 08 august – schimbarea misterelor la „Rozariul viu”.
Sâmbătă, 08 august – ÎPS PERCĂ Aurel, Arhiepiscop Mitropolit de București va prim pallium-ul, semnul distinctiv al mitropoliților romano-catolici. Ceremonia se va desfășura în Catedrala „Sfântul Iosif din București”. În numele și cu mandatul Suveranului Pontif, Papa Francisc, pallium-ul va fi înmânat de ÎPS Miguel Buendía, Nunțiu apostolic în România și Republica Moldova.
Duminica, la ora 14:30 – celebrăm Sfânta Liturghie la biserica noastră din Techirghiol, pe str. Zânelor colț cu Alba Iulia.
LĂUDAT SĂ FIE ISUS CRISTOS!