Săptămâna: 12 – 19 aprilie 2020

Preoții și personalul Bazilicii Sf. Anton de Padova din Constanța vă doresc Sărbători pascale binecuvântate, cu o nouă revărsare de haruri, cu sănătate, pace și bucurii de la Domnul Isus Cristos biruitor asupra morții.
12 D + ÎNVIEREA DOMNULUI; Ss. Sava Gotul, m.; Iuliu I, pp. m.
13 L Sf. Martin I, pp. m.
14 M Ss. Tiburțiu, Valerian și Maxim, m.; Liduina, fc.; Fer. Isabela, fc. m
15 M Sf. Damian Leprosul (de Veuster), pr.
16 J Sf. Bernadeta Soubirous, fc.; Benedict Iosif Labre, cerșetor
17 V Ss. Ilie, Paul și Isidor, m.
18 S Sf. Atanasia din Egina
19 D + DUMINICA A 2-A A PAȘTELUI (A MILOSTIVIRII DIVINE)
La Bazilica Sfântul Anton de Padova din Constanța preoții vor celebra Sfintele Liturghii și devoțiunile Săptămânii Luminate cu ușile închise, deci fără participarea poporului.
În perioada 14 aprilie – 09 iunie în Bazilica „Sfântul Anton” din Constanța se va ține Marea Novenă de pregătire la Solemnitatea Sfântul Anton de Padova, patronul bisericii. Novena se face în zilele de marți, la Sfânta Liturghie de seară (ora 18:00).
Cei care doresc să fie pomentiți la Marea Novenă ne pot apela sau pot trimite mesaje la: tel. 0733.785 554; 0736. 088 146 (acest număr are și WhatsApp); ne pot scrie pe adresele de e-mail: prieronim@tiscali.it; prieronim@yahoo.it
Sfintele Liturghii de marți seara și Marea Novenă vor fi transmise pe adresele: facebook.com/ieronim.iacob.7 ; facebook.com/iosif.ghiuzan.71 ; facebook.com/groups/bazilicasfantonct ;
Vă îndemnăm să vă uniți cu noi în rugăciune, acasă sau oriunde vă aflați, la orele la care se celebrează Sfintele Liturghii (după programul obișnuit!).
CRISTOS A ÎNVIAT!