Săptămâna: 22 – 29 martie 2020

22 D + DUMINICA A 4-A DIN POST; Sf. Lia, văduvă
23 L Sf. Turibiu de Mongrovejo, ep. (*)
24 M Sf. Ecaterina a Suediei, clg.
25 M + BUNA-VESTIRE; Sf. Dismas
26 J Sf. Emanuel, m.
27 V Sf. Rupert, ep.
28 S Fer. Renata, m.
29 D + DUMINICA A 5-A DIN POST; Sf. Eustasie, ep.

SE SUSPENDĂ, TEMPORAR, CELEBRAREA SFINTEI LITURGHII CU POPOR la Bazilica „Sf. Anton”. Preoții vor celebra intențiile credincioșilor, în biserică, cu ușile închise (fără participarea credincioșilor!) după programul obișnuit.

Spovada – până la încetarea epidemiei, se va face în biroul parohial. Vă așteptăm din timp pentru spovada pascală.

Pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie se suspendă atâta timp cât școlile rămân închise din cauza coronavirusului. Sperăm ca ceremonia Primei Sfinte Împărtășanii, prevăzută pentru 17 mai 2020, să poată avea loc.

Miercuri, 25 martie – + BUNA-VESTIRE – Vom celebra trei Sfinte Liturghii, respectiv la orele 9:00; 10:30 și 18:00 – pe altarul pregătit în curtea bisericii, dacă se va putea!

Calea Sfintei Cruci, devoțiune specifică Postului Mare – o recomandăm călduros spre a fi făcută în familie. Vă puteți folosi de o carte de rugăciuni sau de pe textele pe care le găsiți cu ușurință pe internet. Tot la fel și pentru Sfântul Rozariu!

Marți, 24 martie 2020: se încheie NOVENA DE MULȚUMIRE SFÂNTULUI ANTON DE PADOVA. Preoții vor face rugăciunile devoțiunii la celebrările pe care le fac individual. Dumneavoastră puteți folosi cărticica de rugăciuni în cinstea Sf. Anton de Padova.

Orele de Religie și de Catehism, cu tinerii și copii – se suspendă până la noi dispoziții.

TOTUL VA FI BINE!