Săptămâna: 15 – 22 martie 2020

NB. Duminică, 15 martie 2020, Sf. Liturghii de la orele 9:00; 10:30 și 12:00 se vor celebra pe un altar pregătit în curtea bisericii. Biserica rămâne deschisă pentru persoanele în vârstă, care vor putea sta câte 1, maxim 2 în bacă, pentru a respecta distanța de protecție sanitară. Veniți cu îmbrăcăminte corespunzătoare. Vă mulțumesc!

15 D + DUMINICA A 3-A DIN POST; Sf. Luiza de Marillac, clg.
16 L Sf. Iulian, m.
17 M Sf. Patriciu, ep. (*)
18 M Sf. Ciril din Ierusalim, pe. înv. (*)
19 J SF. IOSIF, SOȚUL SF. FC. MARIA; Fer. Marcel Callo, m.
20 V Ss. Paul, Ciril, Eugen și îns. m.
21 S Sf. Nicolae din Flue, pustnic
22 D + DUMINICA A 4-A DIN POST; Sf. Lia, văduvă

Duminică, 15 martie – vom celebra Sfintele Liturghii (din cursul dimineții) pe altarul pregătit în curtea bisericii. Vă rugăm să vă îmbrăcați corespunzător. Biserica rămâne deschisă pentru persoanele în vârstă, ele putând să stea în bănci, la o distanță mai mare unele de altele. Dacă situația din țară se va schimba, ne vom conforma dispozițiilor în vigoare.

Spovada – până la încetarea epidemiei, se va face în biroul parohial. Vă așteptăm din timp pentru spovada pascală.

Pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie se suspendă atâta timp cât școlile rămân închise din cauza coronavirusului. Sperăm ca ceremonia Primei Sfinte Împărtășanii, prevăzută pentru 17 mai 2020, să poată avea loc.

Joi, 19 martie – + SF. IOSIF, SOȚUL SFINTEI FECIOARE MARIA – Este sărbătoare de poruncă. Vom celebra trei Sfinte Liturghii, respectiv la orele 9:00; 10:30 și 18:00.

În zilele de marți, vineri și duminică, la ora 17:20 – Calea Sfintei Cruci, devoțiune specifică Postului Mare.

În perioada 28 ianuarie – 24 martie 2020: NOVENĂ DE MULȚUMIRE SFÂNTULUI ANTON DE PADOVA. Devoțiunea are loc, ca de obicei, în zilele de marți (seara). Persoanele cu febră, probleme respiratorii etc. sunt sfătuite să urmeze această devoțiune acasă, folosind o carte de rugăciuni etc.

Orele de Religie și de Catehism, cu tinerii și copii – se suspendă până la noi dispoziții.

Multă sănătate!