Săptămâna: 08 – 15 martie 2020

08 D + DUMINICA A 2-A DIN POST; Sf. Ioan al lui Dumnezeu, clg.
09 L Cei 40 de Ss. Ostași capadocieni, m. (*); Sf. Francisca Romana, clg. (*)
10 M Sf. Simpliciu, pp.
11 M Sf. Constantin, rege m.
12 J Ss. Inocențiu I, pp.; Maximilian, m.
13 V Sf. Sabin, m.
14 S Sf. Matilda, regină; Fer. Iacob Cusmano, pr.
15 D + DUMINICA A 3-A DIN POST; Sf. Luiza de Marillac, clg.

În zilele de marți, vineri și duminică, la ora 17:20 – Calea Sfintei Cruci, devoțiune specifică Postului Mare. Am dori ca fiecare Cale a Crucii, pe cât posibil, să fie pregătită de grupuri specifice: copii, adolescenți și tineri, bărbați, femei, familii, călugări și călugărițe etc. (Părinții vicari se vor ocupa de pregătirea grupurilor!)

Pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie se face în fiecare duminică, începând de la ora 11:00. După pregătire, copiii și părinții sau bunicii care-i însoțesc trebuie să participe la Sfânta Liturghie de la ora 12:00.

Prima Sfântă Împărtășanie, în parohia noastră, va fi Duminică, 17 mai 2020, ora 10:30 (Duminica a VI-a după Sfintele Paști).

În perioada 28 ianuarie – 24 martie 2020: NOVENĂ DE MULȚUMIRE SFÂNTULUI ANTON DE PADOVA. Devoțiunea are loc, ca de obicei, în zilele de marți (seara), cu Sfânta Liturghie, învățătură creștinească și pomenirea binefăcătorilor care au donat 2 % din impozit la biserică. În acest scop trebuie completată și semnată Declarația 230.

La orele de Religie și de Catehism, cu tinerii și copii, îi așteptăm pe toți cursanții sâmbăta, după programul obișnuit.

Post binecuvântat!