Săptămâna: 09 – 16 februarie 2020

09 D + DUMINICA A 5-A DE PESTE AN; Sf. Apolonia, fc. m.
10 L Sf. Scolastica, fc.**
11 M Sf. Fecioară Maria de la Lourdes*
12 M Ss. Martiri din Abitinia
13 J Sf. Martinian, pustniic
14 V SS. CIRIL și METODIU, PATRONI AI EUROPEI; Valentin, pr. m.
15 S SFINȚIREA CATEDRALEI „SF. IOSIF”; Sf. Claudiu la Colombière, pr.
16 D + DUMINICA A 6-A DE PESTE AN; Ss. Pamfil și îns. m.

Marți, 11 februarie – Ziua mondială a bolnavului (a XXVIII-a) și Sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria de la Lourdes. La Sfânta Liturghie de la ora 18:00 vom face Sfântul Maslu pentru cei bolnavi. Persoanele care doresc să primească Sfântul Maslu trebuie să vorbească mai înainte cu un preot și să se înscrie, la biroul parohial.

Pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie se face în fiecare duminică, începând de la ora 11:00. După pregătire, copiii și părinții sau bunicii care-i însoțesc trebuie să participe la Sfânta Liturghie de la ora 12:00.

Prima Sfântă Împărtășanie, în parohia noastră, va fi Duminică, 17 mai 2020 (Duminica a VI-a după Sfintele Paști).

În perioada 28 ianuarie – 24 martie 2020: NOVENĂ DE MULȚUMIRE SFÂNTULUI ANTON DE PADOVA. Devoțiunea are loc, ca de obicei, în zilele de marți (seara), cu Sfânta Liturghie, învățătură creștinească și pomenirea binefăcătorilor care au donat 2 % din impozit la biserică. În acest scop trebuie completată și semnată Declarația 230.

La orele de Religie și de Catehism, cu tinerii și copii, îi așteptăm pe toți cursanții sâmbăta, după programul obișnuit.

Lăudat să fie Isus Cristos!