Săptămâna: 02 – 09 februarie 2020

02 D + ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI; Sf. Ioana
03 L Ss. Blaziu, ep. m.*; Oscar, ep.*; Simeon Bătrânul și Ana, văduvă
04 M Sf. Gilbert, pr.
05 M Sf. Agata, fc. m.**
06 J Ss. Paul Miki și îns., m.**; Dorotea și Teofil, m.
07 V Sf. Richard, rege; Fer. Ana Maria Adorni, clg.
08 S Ss. Ieronim Emiliani*; Iosefina Bakhita, fc.*
09 D + DUMINICA A 5-A DE PESTE AN; Sf. Apolonia, fc. m.

Duminică, 02 februarie: + ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI. La toate Liturghiile vom face binecuvântarea lumânărilor. La intrarea în biserică găsiți lumânări de mai multe feluri.

Luni, 03 februarie: Sf. Blaziu, ep. m. La Liturghiile de la orele 8:00 și 18:00 vom împărți binecuvântarea Sf. Blaziu, pentru a fi ocrotiți de bolile de gât și de alte nenorociri.

Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri, 07 februarie – Adorație la Preasfântul Sacrament (începând cu ora 15:00). Sâmbătă, 08 februarie, se schimbă misterele la „Rozariul viu”. Vizitarea bolnavilor va începe, ca de obicei, în Prima vineri din luna martie.

Pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie se face în fiecare duminică, începând de la ora 11:00. După pregătire, copiii și părinții sau bunicii care-i însoțesc trebuie să participe la Sfânta Liturghie de la ora 12:00.

În perioada 28 ianuarie – 24 martie 2020: NOVENĂ DE MULȚUMIRE SFÂNTULUI ANTON DE PADOVA. Devoțiunea are loc, ca de obicei, în zilele de marți (seara), cu Sfânta Liturghie, învățătură creștinească și pomenirea binefăcătorilor care au donat 2 % din impozit la biserică. În acest scop trebuie completată și semnată Declarația 230.

La orele de Religie și de Catehism, cu tinerii și copii, îi așteptăm pe toți cursanții sâmbăta, după programul obișnuit.

Lăudat să fie Isus Cristos!