Săptămâna: 26 ian. – 02 febr. 2020

26 D + DUMINICA A 3-A DE PESTE AN; Ss. Timotei și Tit, ep.
27 L Ss. Bretanion, ep. de Tomis**; Angela Merici, fc.
28 M Sf. Toma de Aquino, pr. înv.**
29 M Sf. Valeriu, ep.
30 J Sf. Martina, m.
31 V Ss. Ioan Bosco, pr.**; Marcela, văduvă
FEBRUARIE
01 S Sf. Veridiana, fc.; Fer. Ioana Francisca
02 D + ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI; Sf. Ioana

Duminică, 26 ianuarie – „Duminica Cuvântului lui Dumnezeu”. Din voința Sfântului Părinte Papa Francisc, această zi va fi închinată Sfintei Scripturi (Bibliei). În Bazilica Sf. Anton, pe lângă alte rugăciuni specifice, între orele 17:00 și 18:00 se va citi (din) Cartea Faptele Apostolilor. Veniți să ascultați „Cuvântul Domnului”.

Pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie se face în fiecare duminică, începând de la ora 11:00. După pregătire, copiii și părinții sau bunicii care-i însoțesc trebuie să participe la Sfânta Liturghie de la ora 12:00.

Luni, 27 ianuarie – la Sfânta Liturghie de seară vom face și pomenirea + Pr. PAL Vincențiu, fost vicar la „Sf. Anton”, Constanța, la șapte ani de la trecerea la cele veșnice.

Vineri, 31 ianuarie, ora 18:00 – Liturghie solemnă la Capela Părinților Salezieni din str. Veniamin Costache, în sărbătoarea Sf. Ioan Bosco (Don Bosco).

Duminică, 02 februarie: + ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI. La toate Liturghiile vom face binecuvântarea lumânărilor. La intrarea în biserică găsiți lumânări de mai multe feluri.

În perioada 28 ianuarie – 24 martie 2020: NOVENĂ DE MULȚUMIRE SFÂNTULUI ANTON DE PADOVA. Devoțiunea are loc, ca de obicei, în zilele de marți (seara), cu Sfânta Liturghie, învățătură creștinească și pomenirea binefăcătorilor care au donat 2 % din impozit la biserică. În acest scop trebuie completată și semnată Declarația 230.

La orele de Religie și de Catehism, cu tinerii și copii, îi așteptăm pe toți cursanții sâmbăta, după programul obișnuit.

Lăudat să fie Isus Cristos!