Săptămâna: 12 – 18 ianuarie 2020

12 D + BOTEZUL DOMNULUI; Ss. Tatiana, m.; Arcadie, m.; Cezara, clg.
13 L Sf. Ilariu, ep. înv.*
14 M Sf. Felix de Nola, pr. m.
15 M Sf. Arsenie, pustnic
16 J Sf. Marcel I, pp.
17 V Sf. Anton, abate**
18 S Sf. Prisca, m.
19 D + DUMINICA A 2-A DE PESTE AN; Ss. Marius și Marta, soți m.

11 ian. 2020 – IPS Aurel PERCĂ, Arhiepiscop Mitropolit Romano-Catolic de București la ieșirea din Catedrala „Sf. Iosif”, după Liturghia pontificală de luare în posesie a Scaunului arhiepiscopal de București. Alături – IPS Ioan ROBU, Arhiepiscop Mitropolit emerit.

Sâmbătă, 11 ianuarie – în cadrul Liturghiei pontificale celebrate în Catedrala „Sf. Iosif” din București, ÎPS Aurel Percă a luat în primire Scaunul arhiepiscopal de București, devenind astfel Arhiepiscop Mitropolit Romano-Catolic de București. La ieșirea din biserică veți primi un pliant cu biografia noului nostru Păstor.

Continuăm vizita pastorală și sfințirea caselor – după programul pe care l-am afișat. Rugăm persoanele care nu sunt acasă, din diferite motive, să ne anunțe (la birou, prin telefon, e-mail), pentru a nu suna zadarnic pe la uși.

Luni, 13 ianuarie – îl vom pomeni la Sf. Liturghie de seară pe + Pr. Emil Hausotter (paroh la „Sf. Anton, Constanța, între anii 1955-1963; decedat la 13 ianuarie 1963).

Sâmbătă, 18 ianuarie – începe Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creștinilor (18-25 ianuarie).

Pregătirea pentru Prima Sfântă Împărtășanie a copiilor – a fost reluată astăzi, 12 ianuarie și va continua până în luna mai, la o dată pe care o vom anunța curând.

Lăudat să fie Isus Cristos!